2009. május 12., kedd



Egy ideje már röpködnek a pletykák az éterben Megan Fox és Robert Pattinson létező, avagy nem létező kapcsolatát illetően.
Nos a hölgyemény ezúttal az Elle – The Body Issue címlapján pózolt, az újság belsőbb oldalain pedig bájain kívül a sármos színészhez való kapcsolatát is feltárta:
„Csak tüzet kértem valakitől, aki történetesen ő volt. Ennyi az idézőjeles kapcsolatunk alapja.”Hála a jó égnek!!Nehéz lenne egy ilyen kemény vetélytársba belekötni!

Rober Pattinson lenyúlta a haver nőjét?!


Robert Pattinson rendkívül elfoglalt sztár.

A kötelező megjelenéseken és partykon kívül a csajozás is rengeteg idejét leköti. Nem elég, hogy folyamatosan ping-pongozik két Alkonyatos kolléganője között, most még egy házinyulat is levadászott magának.

Az úriembert ugyanis Shannon Woodward-al, egyik legjobb haverjának barátnőjével látták együtt. Ez persze még nem jelent semmit, mint ahogyan az sem, hogy kettesben hagyták el Rob Beverly Hills-i hotelét, majd utána jártak egyet a környéken.

Nem bocsátkoznánk semmiféle nagyobb találgatásokba az ügyet illetően, de arra azért kíváncsiak lennénk, mit szól Shannon pasija ahhoz, hogy szerelme az országos cimbijével lóg, aki történetesen korunk egyik legnagyobb szívtiprója.

Megan Fox

Megan Fox-t megkérdezték, hogy mi igaz a pletykákból, hogy õ és Rob találkozgatott régebben. Íme a rendkívül "érdekes" válasz: 
“Õ [Rob] és Zac Efron - csak jól néznek ki a nagy hajukkal és az öltönyben. Rob, hány éves, 22? És Zac 21? Ez egy vicc," mondta Megan. "A 20as éveikben lévõ fiúk csak idõpocsékolás. Nem lehet velük beszélgetni, még éretlenek. Szerintem sokkal jobban elvagyok egy harmincas férfivel. "

A Little Ashes rendezője Robert Pattinson meleg szex jeleneteiről mesél

Paul Morrison, a Little Ashes rendezője. A film középpontjában a festő Salvador Dali és az író Federico Garica Lorca tiltott szerelme áll. A rendező most mesél többek között arról, hogyan is választotta ki Robert Pattinson-t a szerepre

Abban az időben Pattinson csak egy ismeretlen brit színész volt, akinek egyedüli munkája egy kis szerep az egyik Harry Potter filmben volt. Morrison vajmi keveset tudott akkoriban erről a fiatalemberről, aki miatt mára milliók várják a film bemutatóját május 8án.

Paul Morrison: Szeretem, hogy a közönség többek között Rob miatt ül be a filmbe, hiszen ellenkező esetben nem tartana itt a film, ahol most tart. Levetítettük a Little Ashes-t a Belfasti Filmfesztiválon előző héten, és jelen volt pár Rob rajongó is, akiknek tetszett a film, és várták már. Nagyon jó dolog, hogy a fiatalabb korosztályt is elérte a film.

Dish Rag: Eljátszani Salvador Dalit elég egy elég ijesztő feladat egy fiatal színésznek.

PM: Igen, nem hiszem, hogy Rob tudta mire is vállalkozik, mikor elvállalta a szerepet. De nagyon keményen dolgozott, és sikerült a karaktert megragadnia, és valami egészen hihetetlent alkotnia. Ez elég nehéz feladat volt, mivel Dalit egyrészt úgy kellett megformálni, mint egy fiatal szeretnivaló férfit, ami valóban volt, és belevinni annak az embernek a karakterét, akivé a jövőben válik. Ez nagyon nagy kihívás, de Rob-nak sikerült megcsinálnia.

DR: A hasonlóság egészen kiváló. 

PM: Fontos volt az intenzitás, de nem igazán a hasonlóságot kerestem. És az előadásmód terén nem az utánzást kerestem.

DR: Hogyan találtad meg Robert Pattinsont?

PM: Elég sok kiváló fiatal színészt néztünk meg Angliából. Ez néhány évvel azelőtt volt, hogy őt kiválasztottuk. Megnéztük azokat, akik elérhetőek voltak számomra, hogy megnézzem őket, valamint Spanyolországban is. A film kevert költségvetése miatt, a két országból kellett összeválogatnunk a színészeket. Eredetileg Rob-t Lorca szerepére néztem meg, de végül azt gondoltuk, hogy ő inkább Dali szerepére lenne jobb. De időközben egy spanyol színészt már kiválasztottunk Dali-nak, így őhelyette inkább Rob kapta meg a szerepet, és egy spanyol színész pedig Lorca szerepét.

DR: Szóval fogalmas sem volt róla, hogy ez az egész Twilight dolog meg fog történni, és csak ámulattal nézted, amint mindez bekövetkezik, és ugrásra készen vártad, hogy a Little Ashes rivaldafénybe kerüljön.

PM: Igen, és ez egészen hihetetlen, le esett az állam tőle. Ez nagyon jó hatással volt ránk. Ilyen kis filmnél, mint a Little Ashes, kell egy kis szerencse is.

DR: Nagyszerű dolog látni, hogy ilyen fiatal színész, mint ő, aki a hírnév és a talpnyalás ellenére kihívó és motiváló szerepeket választ. Szerinted ezt az utat fogja folytatni? 

PM: Ő nagyon komolyan veszi a színjátszást, és biztos vagyok benne, hogy így tesz, olyan szerepeket akar, ami kihívást jelent számára. El sem tudom mondani milyen keményen dolgozott Dali szerepén. Én csak arra biztattam, hogy olvassa el a forgatókönyvet, és az alapján játssza el a karaktert. De ő belevetette magát egy kutatómunkába: Dali önéletrajzokat, interjúkat olvasott. Nagyon keményen dolgozott, mint intellektuálisan, mint emocionálisan. Szerintem ez a vérébe van, és nem hiszem, hogy meg fog elégedni a kevésbé érdekes szerepekkel.

DR: Hát, valószínű, hogy többek akar majd, mint fára mászni és repülni. 

PM: Igen, biztos vagyok benne, hogy nem panaszkodik amiatt.

DR: Azok a meleg szex jelenetek, és meztelenkedés kihívás volt olyan fiatal színészeknek, mint Rob és Javier Beltran?

PM: Szerintem elég bonyolult volt, de minden szex jelenet az ilyen fiatal korban. Én is bonyolultnak találom rendezni is … nagyon intenzívnek kell lenned ezek miatt, és mint rendező, világos utasításokat kell adni, hogy mi az elvárásod. Tudják, hogy ez csak színészet, és igazából nem csinálják, de szerintem Rob számára sokkal nehezebb volt, mint Javier-nek, mivel találnia kellett egy kis átmenetet a színészkedés és az öhm, de ez a szerep része, hiszen Dali szexualitása olyan komplikált, komplex és misztikus. Szerintem még önmaga számára is, a félelme a szexualitástól, és ha ezt a szerepet játszod, ez hozzád ragad, mivel szerintem a szex és a fájdalom annyira közel voltak egymáshoz Dalinál. Ezeket a jeleneteket eljátszani nem volt egyszerű, és a hármas szex jelenetet hihetetlenül nehéz volt véghezvinni. Mindig nehéz eljátszani az olyan jelenetet, amiről tudod, hogy azt csinálni rossz dolog, és az erkölcs ellen irányul.

Szintén megkérdeztük, hogy abban a jelenetben mikor, Javier és Rob a vízben úsznak, miért van rajtuk egyszer ruha, és mikor Dali visszaemlékszik rá akkor pedig nincs.

PM: Igen, az történik, hogy mikor Dali visszaidézi azt a pillanatot Lorca halála után, nem viselnek ruhát. Szóval ez egy meztelen jelenet, de ízlésesen megcsinálva.

Forrás: Los Angeles Times Blog

Hírek

-Megkérdezték Rob-ot a gyermekkori képeirõl, melyeket nemrég tett közzé a Life & Style magazin. Robert elmondta, hogy elég kínosnak találja, hogy publikálták a képeit.
[Mikor elmondták neki, hogy megjelentek a babakori képei] "Tényleg? Mikor úgy néztem ki, mint egy ... dilis? Valójában az egyiket tegnap néztem meg." 
Bevallotta azt is, hogy utálja nézegetni a kiskori képeit a médiában, majd hozzátette, hogy valaki személyes képeinek publikálását illegálássá kéne tenni. "Esküszöm az istenre, hogy ez illegális!" erõsködik. 

- Látom, Evie lefordította, hogy Megan Fox tagadja a Rob-hoz fûzödõ románcát, de azt nem írta hozzá az idézethez, hogy Megan csak tüzet kért Rob-tól, semmi más nem volt köztük. 

- Robert most már biztos, hogy részt fog venni, a Cannes Film Fesztiválon. Azt viszont még nem tudni, hogy Allen Coulter, a "Remember Me!" rendezõje is vele tart e. A Cannes-i fesztivál május 13-án kezdõdik és 24-én ér véget. Hogy Rob pontosan mikor jelenik, még bizonytalan, de az olaszországi forgatás miatt jó az idõzítés. 

- Az OK' magazinban megjelent egy kis cikk, ami rendkívül érdekes...
A 20 perces Sage and the Dills koncert után, a megigézett Robert Pattinson meghívta az egész bandát, valamint Kristen Stewart-ot a hotelbe, ahol jelenleg lakik, egy rögtönzött jazz összejövetelre, április 18-án. 

Ahogy Rob pötyögtette a gitárját, Jackson Rathbone harmónikázott, Nikki Reed pedig elénekelte a már aznap este jól begyakorolt szövegét. szerenádot adva Taylor Lautner-nek. 

"Hirtelen nagyon kreatívak lettünk," árulta el az OK!-nak Sage, a meghitt hotel szobai összejövetelrõl. "Minden tökéletesen passzolt."

Kellan Lutz elmondta:"Fura, mert minden egyes alkalommal, mikor találkozunk, olyan, mintha egfy család lennénk. Az elsõ forgatási napon sokan úgy érezték, hogy mindig is összetartoztunk."

Robert Pattinson elérte a szexiség csúcsát!

Robert Pattinson szexibb, mint Brad Pitt. Bizony bizony. Ugyanis az USA Today-en ezen a héten õ lett a legszexibb pasi. A Celebrity Heat Index-en állandón feljebb és feljebb kúszott, mostanra pedig õ lett Number One.
Április harmadikán még csak a harmadik volt, de az USA Today már akkor beszámolt róla, hogy mióta elkezdtek kiszivárogni New Moon-os képek, erõteljesen elkezdett emelkedni a csillaga.
És hogy kiket taszított maga mögé? Íme a sor: Brad Pitt, Kristen Stewart, TLC reality stars Jon and Kate Gosselin, Kirstie Alley, Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Elizabeth Edwards és Ryan és Trista Sutter. 

1. Íme egy videó a Sam Bradley show-ról (múlt hélt szombat).
2. sundanchanel.com interjú a How to be kapcsán.

Exklúzív Fandango interjú

„Szürreális”, ez jellemzi legjobban Robert Pattinson életét mostanában.

Nemcsak, hogy a feltörekvő színész alkalmazkodik az új, hiper ismert életéhez, miután az Alkonyat rajongói fogukat belemélyesztették a halhatatlan romantikus hős Edward Cullen megszemélyesítésébe (ezzel annyira rabjává estek az új sztárnak, mint a Sága vámpírjai a hemoglobinnak), hanem a hírhedt Spanyol szürrealista festőt, Dalít is eljátssza a legújabb filmjében. A Little Ashesben Dalí meghatározó egyetemi éveit láthatjuk, mialatt belekeveredik egy bonyolult, megszállott és szexuálisan túlfűtött kapcsolatába a jövőbeli költő, Federico García Lorca-val.

Pattinson vázolja a Fandangonak, hogyan is jutott el Dalí szürrealizmusáig, kicsit felfedi a titkokat az ismertségről, az őrjöngő rajongók közeledése alatt a háttérben marad és felajánl egy kis kóstolót a New Moon-ból is.

Fandango (továbbiakban F): Volt egy önmutogató, direkt bizarr Dalí és aztán ott vannak a képei, amiket komolyan kell venni. Gondoltál erre, hogyan vonatkozik a munkádra?
Robert Pattinson (továbbiakban RP): Igen. Fanatikusan irányítása volt afelett, hogy az emberek hogyan lássák. De manapság ez már nem irányítható- saját magad nem irányíthatod. Úgy tűnik, hogy a nyilvános megjelenésed arctalan idegenek kezében van. Tudod, ezek a történetek mindig előkerülnek és te meg csak: „Jézusom, TE ezeket honnan tudod…?”

F: Nehezebb egy igazi embert megszemélyesíteni, mint egy kitalált Edward Cullent, akinek a története le van írva feketén fehéren?

RP: Azt hiszem, hogy sokban egyforma. Ugyanúgy egy elképzelés, miközben egy igazi karaktert játszol. Ugyanolyan megközelítése valakinek. Az egyetlen, amit a könyvből tanulhatsz, az az általános körvonal, a hangulatváltozások, az érzelmi változások és fejlődés. Nem teljesen ugyanúgy játszom, ahogy a könyvben van.

F: Dalí egy híres szürrealista volt, és kétség kívül neked is voltak szürrealista tapasztalataid az elmúlt hónapokban – mint például rajongók sikítoznak a kartonból kivágott RP felett a filmüzletnél.

RP: Tudom! A Blokbusterben (egy DVD üzlet) voltam aznap, mikor kiadták. Két család volt, akik 8-9 éves lányaikkal jöttek a DVD ért. Álltak a sorban, miközben sírtak, és néztem, hogy ez a zűrzavar mi miatt van. Nem tudták, hogy ott vagyok vagy valami. Én meg csak azon gondolkodtam: „Wow, egy DVD miatt sírnak.” Ez lenyűgöző.

F: És nem fedted fel magad nekik?

RP: Dehogyis! [Nevet]

F: Te és a többi szereplő megpróbáljátok egymást túllicitálni a hírnév utáni találkozásokkal?

RP: Sok esetben hasonlóak. A vicces dolog, hogy mindig próbálok alig észrevehető lenni, amennyire lehet, és azt veszem észre, mikor valaki felismer, akkor csalódottak. És mintha: „Oh, először azt hittem, hogy hontalan vagy, aztán rájöttem, hogy ki is vagy valójában.”

F: Éppen elkezdted forgatni a New Moon-t. Hogy megy?

RP: Az érdekes dolog ebben, hogy a karakterem nagy része Bella fejében van. Emlékek és rémálmok egyvelegén alapul. Bella azt hiszi, hogy megőrül. És alkalmam nyílik igazán hátborzongató dolgokat csinálni. A lényeg, hogy Bella meg van ijedve a hallucinációitól. Nagyon, nagyon különbözik az Alkonyattól. Azt hiszem, hogy sok ember félni fog ettől a filmtől. Ezt megpróbáltam az Alkonyatnál is, de nem igazán tudtam Edward-ot ijesztőként feltüntetni.

F: Milyen az új rendező, Chris Weitz-el dolgozni?

RP: Nagyszerű ember. Nagyon, nagyon tehetséges, és világos. Azt gondolom, hogy elég stresszes neki ezt elvállalni. Nagyon nagy elvárások vannak. De nagyon nyugodtan tűnik.

F: Milyen volt az Academy Awards-on (Oscar díj) részt venni először?

RP: Odaérek, és erre a második sorban ülök. Hihetetlen volt. Azon gondolkodtam folyamatosan, hogy valami szörnyűség fog történni. „Halál” az egyetlen dolog, amire gondoltam egész végig. Az összes szerencsémet felhasználtam, ezért valószínűleg 23 évesen meg fogok halni, vagy valami ilyesmi.

F: Fedeztél fel Alkonyat rajongókat a nagyon híres sztárok, vagy gyermekeik között?

RP: Robin Wright Penn odajött hozzám. Azt gondoltam, hogy az elég elképesztő dolog volt, miután a férje megnyerte a Legjobb színésznek járó díjat. Nagyon, nagyon szürreális volt.

F: Pár dallal közreműködtél az Alkonyat hangzásához. Még mindig folytatod a zenélést, és készítesz dalt a New Moon- hoz is?

RP: Tárgyalások folynak, hogy egy másik film zenéjét szerezzem. Nem mondhatom el, hogy melyik film, de nagyon, nagyon, nagyon szeretném csinálni. Nem hiszem, hogy a New Moonhoz szerzek bármit is, de soha ne mondd, hogy soha.

F: És legközelebb a „Memoirs”-ban szerepelhetsz, ami két szerelmesről szól, akik családi tragédiákat próbálnak túlélni.

RP: Remélhetőleg megtörténik. Még nem végleges. Remek forgatókönyv, és különbözik attól, amit eddig csináltam. New Yorkban voltam valamelyik nap, és Jennyvel (Jenny Lumet, Rachel Getting Married forgatókönyv írója) az átíráson dolgoztunk. Úgy tűnt, hogy nagyon, nagyon jó lesz.

F: És végül, sokaknak Dalí a művész az őrült bajusszal, és manapság te vagy a színész az őrült hajjal. Felismerted a párhuzamot szőrös védjegyben? 

RP: [nevet] Nem is gondoltam erre, de vicces, mert az emberek még most is emlegetik a hajamat, annak ellenére, hogy levágattam, hogy más legyen. Ez nagyon vicces. Istenem. Remélem, hogy nem ezért leszek ismert az életem hátralevő részében.

Fordította: Judit

Forrás: Fandango

Nem tudta, elég jó-e a teste Hoppá! - Robert Pattinson és pénisz implantátum?!


Meghökkentő dolgot árult el a mindössze huszonkét éves színész - Robert Pattinson, az Alkonyat sztárja nem volt elégedett meztelen kinézetével - Arra gondolt, némi "segítséggel" áll a kamerák elé.A különleges arcú, szexis színész manapság az Alkonyat című thriller-rel hódít, melyben - vámpír-szerepe ellenére - meghódította a hölgyek szívét! 

Robert Pattinson azonban egy komolyabb hangvételű alkotásban is bizonyítja tehetségét. 

Szerepel a Salvador Dalíról szóló filmben. A spanyol zseni viszonyt folytatott Federico Garcia Lorcával, így a történetből nem maradhatott ki ez a fontos részlet.
A költőt Javier Beltran alakította, akivel Robert-nek igencsak kínos percei voltak együtt. 

Pattinson már korábban is nyilatkozott arról, hogy véleménye szerint igencsak durva szexjelenetet kellett produkálniuk kollégájával, ami után kis híján idegösszeomlást kapott... 

Az Alkonyat sztárja most azt is elmesélte, hogy nem ez volt az egyetlen érdekessége a forgatásnak. 

Ő ugyanis nem volt benne biztos, hogy meztelen teste a megfelelő látványt nyújtja; ezért még a pénisz-implantátum is megfordult a fejében, mielőtt a kamerák előtt levetkőzik! 

Remélhetőleg a rajongó hölgyek érdeklődése azóta már meggyőzte Pattinson-t, hogy semmi baj nincs a külsejével - se ruhában, se anélkül.

Új Film?

Rob új filmben? A Lyon Plus francia újság szerint Rob nyár végén Párizsba érkezik, hogy három hónapot töltsön a francia fõvárosban, méghozzá egy új fim kedvéért. A film egy regény adaptációja, Maupassant Bel Ami címû regényéé. Egyelõre semmi sem biztos, ráadásul nyár végén már az Eclipse-t kéne forgatnia...

A Times of the internet internetes oldalon jelent meg a következõ cikk:
Robert Pattinson mindig is a szerénységérõl volt híres - ezt a jó tulajdonságát még azután is megtartotta, hogy õ lett az évszázad legnagyobb színésze. 

Az önmagát "magányos farkasként" leíró Robert Pattinson a Life & Style-nak elmondta, "Se a menõkkel se a pancserekkel nem lógtam együtt. Én voltam az átmenet a kettõ a között."

Egy korábbi osztálytársa kitálalta, hogy "Rob-nak állandóan óriási vigyor volt az arcán és mindig nagyon pimasz volt az osztályban. Ennek ellenére viszont mindenki kedvelte."

Ahogy más sikertörténeteknél is lenni szokott, a Twilight csak a kezdet Robert karrierjét illetõen. A nagynénje elmondta, hogy "A karrierje úgy tûnik nagyon gyorsan fejlõdik - a megfelelõ helyen volt a megfelelõ idõben. Rob mindig is színész szeretett volna lenni, amióta az eszemet tudom. Mindannyian nagyon büszkék vagyunk rá."

Interjú Rob-bal És Kristen-nel

A szépség és a vámpír”

 
Celebrities
 
 
Movies
 
 
Trailers
 
 
Photos
 
 
Fansite Directory
 
Report Abuse
Copyright

Ha valaki vámpír bőrbe bújik, csak éjszakai életet élhet. Robert Pattinson-nal (22 éves, Londoni) is ez történt: „Napközben sosem hagyom el az otthonom; csak éjszaka élek társadalmi életet.” A Twilight-ban Edward-ot alakítja, egy vámpírt, akibe a világon minden lány beleszeretett. Robert, a Harry Potter Cedric Diggory-ja félénk, sápadt és sovány.

Tervezed, hogy kiadsz egy albumot? Mint például a Disney kölykök…
Nem tervezem, igazából ez nekem nem tetszik. Addig nem is fogok ezen gondolkodni, míg a színészet a szakmám. Csak kocsmákban szoktam zenélni. Sosem vettem fel semmilyen dalt és sosem kerestem pénzt a zenével. Vagyis talán csak 60 eurót, mikor itt ott játszottam. Nem akarok olyan franchise-á válni, mint a Disney kölykök.
Spanyolországban éltél, mikor a Little Ashes filmet forgattad.
Nagyon érdekes volt. Vidéken forgattunk, és senki sem beszélt angolul, így hónapokat töltöttem úgy, hogy egyáltalán nem beszélgettem senkivel, és Dalí-ról olvastam.

Magányos farkas vagy?
Mikor dolgozom, és mikor nincs elég információim, nekem kell egyedül felépítenem és megalkotnom a karaktert. Igazából nincs túl sok magánéletem a színészeten kívül, nincs egy baráti társaságom, akikkel együtt lóghatok. Van két nagyon jó barátom, akikkel együtt nőttem fel, de ez minden. Felébredhetek az egyik napon, és eltűnhetek anélkül, hogy bármit hagynék magam mögött.
Hogy kezeled a rajongókat?
Ez olyan, mintha két munkád lenne: a színészet és hogy fenntartsd a rajongók érdeklődését, hogy mindig legyen munkád.
Mit szeretsz csinálni a szabadidődben?
Nem járok sokat szórakozni. Szeretek egyedül eltölteni napokat, mikor olyan dolgokat csinálhatok, amiket szeretek, majd pedig este társasági életet élni. Néha unok emberekkel beszélgetni. Például elmegyek vacsorázni valakivel és negyed óra múlva már belefáradok a dologba.

Kedvenc film
Rob: “Száll a kakukk fészkére. Melyik filmet mondta Kristen? Az övé a Dzsungel könyve”.
Kristen: “Rob szereti Breathless-t. Ő ajánlotta a filmet. Az enyém… nem tudom. Szeretem az American Beauty-t.
Kedvenc dal
Rob: “Nagyon szerettem Morrisont, jeleneg a hip-hop a kedvencem. Az övé [Kristené]? A saját zenémet csak akkor játszom, ha emberekkel vagyok, ez szörnyű, nem igaz?”
Kristen: “Kedvelem a Cul de Sac-ot Van Morrison-tól. Ron nagy rajongója. Ha azt mondja, hogy nem, azt csak azért mondja, hogy ellenkezzen velem.”
Egy recept
Rob: “Nagyon jól bánok a mikróval. [Kristen] tud tésztát és húsgombócokat csinálni.”
Kristen: “Tudok konzerv húsgombócokat és tésztát készíteni. A legjobb dolog, amit Rob meg tud csinálni, egy üveg sör kinyitása.”
Mit csináltok, ha nem tudtok aludni?
Rob: “Olvasok. De én csak három órát alszok egy nap. Nem igazán szeretek aludni. Ráadásul sosem álmodok semmit, ami annyira unalmas.”
Kristen: “Írok, de ilyenkor mindig megőrülök. Rob valami olyat fog mondani, amivel ugrat titeket. Valami nagyon sötétet és drámait.”

Ha megharaphatnátok bárkit, ki lenne az…
Rob: “Kristen valószínűleg engem harapna meg [nevet]. Én szívesen megharapnék bárkit.”
Kristen: “Nikki Reed-et. Csak viccelek. Azt mondják randizunk, de ez nem igaz. Van barátom.”
(Megjegyzés: nem egyértelmű, hogy ő harapná meg Nikkit, vagy Rob harapná meg, és hogy kire utal azzal, hogy „nem randizunk”. )

Forrás: Los 40 Principales magazin 2008 decemberi szám, angol verzió: Twilight Poison

"Kis Fánkfaló"

Nahát, ez nagyon aranyos dolog Rob-ról.
Lehet, hogy Robert Pattinson a Föld legjobb színésze, de még õ sem tud megenni úgy egy fánkot, hogy ne nyalná meg a száját. Mindezt Rob két nénikéje mesélte el a Life &Style-nak.

Rob Diana nevû nagynénje mondta a következõket: "Emlékszem, mikor egy kertipartit tartottunk júliusban. Éppen egy olyan játékot játszottunk, hogy ki mennyi fánkot tud úgy megenni, hogy közben nem nyalja meg a száját. Ez lehetetlen volt - Rob tiszta lekvár lett. Robert sármos, de egy kissé huncut. Hugh Grant-re emlékeztet."

A másik nagynéni hozzátette: "A karrierje nagyon gyorsan fejlõdik - Jó idõben volt jó helyen. Amióta csak emlékszem, mindig is színész szeretett volna lenni. Mindannyian nagyon büszkék vagyunk rá."

A Life & Style értesülései szerint Michael Angarano, Kris pasija, annyira féltékeny Rob-ra, hogy szeretne egy szerepet kicsikarni a New Moon-ban. Források elmondták, hogy állandóan ott van a forgatáson, és nagyon szeretne szerepelni a filmben. Kellan Lutz a.k.a Emmett errõl elmondta a véleményét. Szerinte Michael-nek nem kellene féltékenynek lennie, mert õk csak amolyan család, és mikor a kamera forog, õk a karakterben vannak, de mikor leáll, újra önmaguk.

Amikor egy vámpírfiú bálvánnyá válik


Amikor egy vámpírfiú bálvánnyá válik

Az Alkonyat fõszereplõje, Robert Pattinson lassan ikonná válik - legalábbis több rajongója is ebben reménykedik. Vajon tényleg bálvánnyá fog válni a vámpírfiú?

Az egyik külföldi celeb internetes portálnak lyukat ütött a fejébe ez a Robert Pattinson gyerek. Õ róla körülbelül annyit lehet tudni, hogy az Alkonyat (Twilight) vámpíros, romantikus szupermozi fõszereplõje, õ ott a fõ vérszívó. Lányok milliói rajonganak érte világszerte, már a HírExtra is beszámolt errõl a furcsa jelenségrõl.

Most éppen úgy tûnik, hogy Robert Pattinson nemcsak egy híres sztár, hanem lassan idollá fog válni. De mit is jelent idolnak lenni? Mindenképp olyan nagy nevek tartoznak ide, mint Marilyn Monroe, vagy Elvis, esetleg a Beatles. Olyan neveket is ideírhatunk, akik talán kisebb idoloknak számítanak még, de biztos, hogy mindenki ismeri õket. Ilyen Harrison Ford, Bruce Willis, vagy Madonna.

És mi a helyzet ezzel az új fiúval? Talán még egy éve sincs, hogy berobbant a köztudatba. Régebben láthattuk õt a Harry Potter és a tûz serlege címû produkcióban, õ játszotta szerencsétlen Cedric Diggoryt, aki tragikusan elhunyt a film végén. A lányok már akkor is felfigyeltek a csinos arcú színészre.
Viszont amióta feltűnt hófehér arcú vámpírként az Alkonyatban, azóta nincs megállás, és népszerűsége töretlen, felfelé ível.

Egy új bálvány van születőben

Vajon ez meddig tarthat? Sokan úgy emlegetik őt, mint generációjának kiemelkedő ikonja, akire még halála után is emlékezni fognak. A kritikusok ezzel még nem értenek egyet. Az tény, hogy nagy népszerűségnek örvend, de ezt inkább külsejének köszönheti, mintsem filmes tudásának. Úgy vannak vele a hozzáértők, hogy nem elég egy sikeres filmet letenni az asztalra, hanem sokkal többet kell bizonyítani évtizedeken keresztül, s akkor talán beszélhetünk arról, hogy Robert Pattinson ikonná válik.

Eddig nagyon jó úton halad a halhatatlansághoz az ifjú sztár, hiszen vámpírként híresült el. Sokan tényleg halhatatlannak tartják, rajongói teljesen azonosították szerepével. Már egy ideje elkezdték forgatni az Alkonyat második részét, amit november huszadikán szeretnének bemutatni az amerikai mozikban. Sokan félnek, hogy túlságosan is összecsapják a filmet, mert tényleg sebtében forgatnak. Épphogy bekerült az első rész a mozikba, máris felizzottak a kamerák.

Mindenki a vámpírfiút akarja

Ráadásul nagy konkurense is lesz a mozinak, hiszen akkor fogják bemutatni a Sherlock Holmes filmet is, aminek főszereplője a Vasember, Robert Downey Jr. lesz. Így év végén két Robert fog versengeni a nézők kegyeiért, mivel mindkettő szuperprodukciónak számít.

Többen azzal is cáfolják Robert Pattinson ikonná válásának a lehetőségét, hogy a nőkön kívül szinte senki sem ismeri őt. Ráadásul, amíg az Egyesült Államokban nagy sztárnak számít, addig itthon sem ismerik annyira, leszámítva a fiatalokat. S mivel nem rendelkezik kellően nagy ismertséggel, ezért ki kell zárni, hogy valaha is bálvánnyá válhasson.

Abban azért mindenki egyetért, hogy ha így folytatja, s majd kilép a sötétből, a vámpír árnyékából, és hasonló volumenű filmekben is szerepet fog kapni, amiket majd sikeresen is fog tálalni, akkor még bármi megtörténhet. Az is biztos, hogy az idei MTV Movie Award-on maga az Alkonyat film hét jelölést is kapott, s ebből nem egyet Robert vihetne haza, hiszen több kategóriában is verseng.

Robert Pattinson/önéletrajz


Robert Thomas Pattinson 1986 május 13.-án született Londonban.Édes anyja Clare egy modellügynökségnél dolgozott, édesapja, Richard pedig használt autókat importált be az Usa-ból.Robert a színészet világába akkor csöppent bele mikor belépett a Barnes Theatre Company-be, egy amatőr színjátszó egyesületbe.Itt eleinte csak a színfalak mögött tevékenykedett, később már színpadon is feltűnt.A Tess of the D'Urbervilles darabban figyelt gel rá egy ügynök, akinek segítségével már komolyabb munkákat is megkapott.Azóta szerepelt a Macbeth amatőr feldolgozásában az Old Sorting Office Art's Centre-ben,illetve modellként is próbálgatta szárnyait.

12 éves korában kezdte modell karrierjét, de ez csak 4 évig tartott.

Ügynökének köszönhetően aki a Tess of the D'Urbervilles-ben fedezte fel,kapta meg a legelső mellékszerepét a Mira Nair által rendezett Vanity Fair-ben(Hiúság Vására),melyben Resee Witherspoon karaterének fiát alakította.A film premierjén derült ki azonban, hogy törölték a jeleneteit és csak a DVD verzióban látható.Első igazi szerepét a Rings of Nibelungs című filmben játszotta, 2004-ben.2005 végén kapta meg Cedric Diggory karakterét a Harry Potter Tűz és Serlege c. filmsorozatban.Ennek köszönhetően az egész világ megismerhette nevét.Ez a szerep alapozta meg karrierjét.2007-es év jelentette számára az áttörést hiszen ekkor kapta meg Edward Cullen szerepét, a Twilight-ban, mely Stephenie Meyer Best-seller könyvén alapszik.A filmet 2008 november 21.én mutatták be az Államokban, de már jóval a Premier előtt nagy várakozás övezte.A film bombaként robbant és nem várt nagy összegű bevételt produkált.Rob pedig hatalmas rajongás "tárgya" lett.