2009. május 12., kedd

Nem tudta, elég jó-e a teste Hoppá! - Robert Pattinson és pénisz implantátum?!


Meghökkentő dolgot árult el a mindössze huszonkét éves színész - Robert Pattinson, az Alkonyat sztárja nem volt elégedett meztelen kinézetével - Arra gondolt, némi "segítséggel" áll a kamerák elé.A különleges arcú, szexis színész manapság az Alkonyat című thriller-rel hódít, melyben - vámpír-szerepe ellenére - meghódította a hölgyek szívét! 

Robert Pattinson azonban egy komolyabb hangvételű alkotásban is bizonyítja tehetségét. 

Szerepel a Salvador Dalíról szóló filmben. A spanyol zseni viszonyt folytatott Federico Garcia Lorcával, így a történetből nem maradhatott ki ez a fontos részlet.
A költőt Javier Beltran alakította, akivel Robert-nek igencsak kínos percei voltak együtt. 

Pattinson már korábban is nyilatkozott arról, hogy véleménye szerint igencsak durva szexjelenetet kellett produkálniuk kollégájával, ami után kis híján idegösszeomlást kapott... 

Az Alkonyat sztárja most azt is elmesélte, hogy nem ez volt az egyetlen érdekessége a forgatásnak. 

Ő ugyanis nem volt benne biztos, hogy meztelen teste a megfelelő látványt nyújtja; ezért még a pénisz-implantátum is megfordult a fejében, mielőtt a kamerák előtt levetkőzik! 

Remélhetőleg a rajongó hölgyek érdeklődése azóta már meggyőzte Pattinson-t, hogy semmi baj nincs a külsejével - se ruhában, se anélkül.

2 megjegyzés:

  1. Ebben a hírben csak az igaz hogy Robert pattinsonnak GYONYORU A TESTE MESZTELENEN éS RUHABAN IS.A tobbi miden szo kami.Ha nem hiszi valaki el akkor jojjon el hozzám és beverem a képét.Es a képen nem o van hanam valaki más, azon a képen amin valaki mesztelen, de az 100 000 000 000 000

    VálaszTörlés