2009. május 12., kedd

Hírek

-Megkérdezték Rob-ot a gyermekkori képeirõl, melyeket nemrég tett közzé a Life & Style magazin. Robert elmondta, hogy elég kínosnak találja, hogy publikálták a képeit.
[Mikor elmondták neki, hogy megjelentek a babakori képei] "Tényleg? Mikor úgy néztem ki, mint egy ... dilis? Valójában az egyiket tegnap néztem meg." 
Bevallotta azt is, hogy utálja nézegetni a kiskori képeit a médiában, majd hozzátette, hogy valaki személyes képeinek publikálását illegálássá kéne tenni. "Esküszöm az istenre, hogy ez illegális!" erõsködik. 

- Látom, Evie lefordította, hogy Megan Fox tagadja a Rob-hoz fûzödõ románcát, de azt nem írta hozzá az idézethez, hogy Megan csak tüzet kért Rob-tól, semmi más nem volt köztük. 

- Robert most már biztos, hogy részt fog venni, a Cannes Film Fesztiválon. Azt viszont még nem tudni, hogy Allen Coulter, a "Remember Me!" rendezõje is vele tart e. A Cannes-i fesztivál május 13-án kezdõdik és 24-én ér véget. Hogy Rob pontosan mikor jelenik, még bizonytalan, de az olaszországi forgatás miatt jó az idõzítés. 

- Az OK' magazinban megjelent egy kis cikk, ami rendkívül érdekes...
A 20 perces Sage and the Dills koncert után, a megigézett Robert Pattinson meghívta az egész bandát, valamint Kristen Stewart-ot a hotelbe, ahol jelenleg lakik, egy rögtönzött jazz összejövetelre, április 18-án. 

Ahogy Rob pötyögtette a gitárját, Jackson Rathbone harmónikázott, Nikki Reed pedig elénekelte a már aznap este jól begyakorolt szövegét. szerenádot adva Taylor Lautner-nek. 

"Hirtelen nagyon kreatívak lettünk," árulta el az OK!-nak Sage, a meghitt hotel szobai összejövetelrõl. "Minden tökéletesen passzolt."

Kellan Lutz elmondta:"Fura, mert minden egyes alkalommal, mikor találkozunk, olyan, mintha egfy család lennénk. Az elsõ forgatási napon sokan úgy érezték, hogy mindig is összetartoztunk."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése