2009. május 12., kedd

"Kis Fánkfaló"

Nahát, ez nagyon aranyos dolog Rob-ról.
Lehet, hogy Robert Pattinson a Föld legjobb színésze, de még õ sem tud megenni úgy egy fánkot, hogy ne nyalná meg a száját. Mindezt Rob két nénikéje mesélte el a Life &Style-nak.

Rob Diana nevû nagynénje mondta a következõket: "Emlékszem, mikor egy kertipartit tartottunk júliusban. Éppen egy olyan játékot játszottunk, hogy ki mennyi fánkot tud úgy megenni, hogy közben nem nyalja meg a száját. Ez lehetetlen volt - Rob tiszta lekvár lett. Robert sármos, de egy kissé huncut. Hugh Grant-re emlékeztet."

A másik nagynéni hozzátette: "A karrierje nagyon gyorsan fejlõdik - Jó idõben volt jó helyen. Amióta csak emlékszem, mindig is színész szeretett volna lenni. Mindannyian nagyon büszkék vagyunk rá."

A Life & Style értesülései szerint Michael Angarano, Kris pasija, annyira féltékeny Rob-ra, hogy szeretne egy szerepet kicsikarni a New Moon-ban. Források elmondták, hogy állandóan ott van a forgatáson, és nagyon szeretne szerepelni a filmben. Kellan Lutz a.k.a Emmett errõl elmondta a véleményét. Szerinte Michael-nek nem kellene féltékenynek lennie, mert õk csak amolyan család, és mikor a kamera forog, õk a karakterben vannak, de mikor leáll, újra önmaguk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése