2009. május 12., kedd

Új Film?

Rob új filmben? A Lyon Plus francia újság szerint Rob nyár végén Párizsba érkezik, hogy három hónapot töltsön a francia fõvárosban, méghozzá egy új fim kedvéért. A film egy regény adaptációja, Maupassant Bel Ami címû regényéé. Egyelõre semmi sem biztos, ráadásul nyár végén már az Eclipse-t kéne forgatnia...

A Times of the internet internetes oldalon jelent meg a következõ cikk:
Robert Pattinson mindig is a szerénységérõl volt híres - ezt a jó tulajdonságát még azután is megtartotta, hogy õ lett az évszázad legnagyobb színésze. 

Az önmagát "magányos farkasként" leíró Robert Pattinson a Life & Style-nak elmondta, "Se a menõkkel se a pancserekkel nem lógtam együtt. Én voltam az átmenet a kettõ a között."

Egy korábbi osztálytársa kitálalta, hogy "Rob-nak állandóan óriási vigyor volt az arcán és mindig nagyon pimasz volt az osztályban. Ennek ellenére viszont mindenki kedvelte."

Ahogy más sikertörténeteknél is lenni szokott, a Twilight csak a kezdet Robert karrierjét illetõen. A nagynénje elmondta, hogy "A karrierje úgy tûnik nagyon gyorsan fejlõdik - a megfelelõ helyen volt a megfelelõ idõben. Rob mindig is színész szeretett volna lenni, amióta az eszemet tudom. Mindannyian nagyon büszkék vagyunk rá."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése